Een Hilarische avond
met de grote letter H!

Johan Portret

DJ Johan Post

Johan Post wou eigenlijk graag artiest worden. Helaas kon hij niet zingen of een instrument bespelen. Daarom begon hij zijn dj- carrière op zijn 15e in een stijldansschool. Tijden zijn studententijd in Rotterdam heeft hij veel studentenfeesten georganiseerd, waar hij vanzelfsprekend na zijn studententijd heeft hij in 1996 zijn bedrijf Ambitious opgericht, waar hij in de loop der jaren het nodige geld en tijd in investeerde. Zo groeide Ambitious uit tot één van de grotere drive-in shows met eigen apparatuur en bijbehorend wagenpark.

Met zo'n 125 optredens per jaar als allround DJ leeft Johan Post uiteindelijk toch een echt artiestenbestaan. Zo draait hij hits & classics op privéfeesten en zakelijke evenementen op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties. Hij ziet het als zijn roeping om gasten te vermaken met muziek, remixen én videoclips. Helemaal in combinatie met live artiesten, zoals een saxofonist of bands.

Een goede allround dj draait de juiste tracks, op het juiste moment, op het juiste volume met verrassende overgangen. Tijdens het draaien mix Johan Post alle stijlen met vloeiende overgangen aan elkaar; of het nu gaat om Moombahton, Dance, Rock, Reggaetton, Nederlandstalig, Après-ski, Rock 'n Roll, 60's, 70's, 80's 90's, 00's en Hardstyle. Presenteren hoort daar ook bij; van het aankondigen van een openingsdans, buffet en afsluitdans tot de al om bekende 'handjes in de lucht'.

Regelmatig treed Johan op met een saxofonist, vocaliste, percussionist en/of violist. Met saxofonist Boris vormt hij inmiddels het zeer succesvolle duo ‘Sax up the DJ’. (ook te boeken via deze website).

Johan Post is met recht een allround DJ!