Een Hilarische avond
met de grote letter H!

Vraag een offerte aan!

Bij de hilarische spelshows is het ‘altijd prijs’! En die wil toch iedereen stiekem winnen! Getuige alle reacties zeggen wij vol overtuiging dat onze spelshows staan voor een bewezen succesformule. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Pubquiz

De pubquiz is naar Nederland overgewaaid uit de Angelsaksische landen.  Café-eigenaren organiseerden een quiz om op rustigere avonden toch publiek te trekken. In uw geval weten wij zeker dat de zaal vol zit en kunnen wij zowel individueel als in teamverband een fantastische pubquiz organiseren.

Het principe is eigenlijk simpel. Presentator Jeroen Smits host verschillende rondes, waarin meerdere vragen beantwoord moeten worden. Afhankelijk van de tijd die er in het programma beschikbaar is, worden het aantal rondes en vragen per ronde bepaald.

Fotorondes worden afgewisseld met audiorondes, waarbij DJ Johan Post uiteraard voor de meest verrassende hits zal zorgen. De thema’s sport, cultuur en geschiedenis zijn opgenomen in de quiz, maar uiteraard kunnen wij ook ‘maatwerk’ leveren voor uw bedrijf.