Een Hilarische avond
met de grote letter H!

Vraag een offerte aan!

Bij de hilarische spelshows is het ‘altijd prijs’! En die wil toch iedereen stiekem winnen! Getuige alle reacties zeggen wij vol overtuiging dat onze spelshows staan voor een bewezen succesformule. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Crazy Vaute Bingo

De Crazy Foute Bingo is een spelshow die in basis het bekende bingospel kent. U krijgt echter een avondvullend programma waarbij van alles en nog wat gebeurt. Entertainment, snelheid, humor en het gevoel van een georganiseerde chaos onder leiding van uw Crazy Quizmaster, Jeroen Smits.

Uiteraard wordt er bingo gespeeld, maar zijn de prijzen niet extreem, of juist wel. Waarbij het traditionele bingospel de rust een gegeven is, is dat bij Crazy Bingo juist niet het geval. Het is een show vol entertainment, muziek, dansende dames en een publiek dat van de ene in de andere verbazing valt. Het enorme bingoscherm vervult daarin een centrale rol. De enige overeenkomst met het traditionele bingospel zijn de kaartjes met getallen die worden weggestreept en ballen die uit een machine komen. Niets meer dan dat!

Muziek vormt een rode draad in de Crazy Vaute Bingo. Een feest der herkenning waarin korte, en met name herkenbare refreinen elkaar spoedig opvolgen. De Crazy Vaute Bingo is altijd een succes, maar ook zeer geschikt als alternatief voor de ‘tombola’ met eindejaarsgeschenken.