Een Hilarische avond
met de grote letter H!

Vraag een offerte aan!

Bij de hilarische spelshows is het ‘altijd prijs’! En die wil toch iedereen stiekem winnen! Getuige alle reacties zeggen wij vol overtuiging dat onze spelshows staan voor een bewezen succesformule. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Overige diensten

De volledige organisatie van uw evenement

Wilt u volledig ontzorgd worden? Locatie, catering, beeld en geluid en/of overig entertainment? Wij regelen het graag allemaal voor u, zodat u optimaal kunt genieten! Neemt u geheel vrijblijvend contact (doorlink naar contactformulier) met ons op.

Entertainment

DJ Johan Post kan uiteraard ook draaien voorafgaand aan of na afloop van de show, al dan niet aangevuld met een saxofonist, percussionist of violist. De hosting van uw gehele programma is uiteraard ook in goede handen bij allround presentator Jeroen Smits.

U kunt bij ons ook terecht voor de verzorging van aanvullend live entertainment. Zo hebben The Originals diverse malen onderdeel uitgemaakt van onze show en aansluitend een aantal spetterende sets verzorgt. Daarnaast kunnen wij iedere (bekende) artiest of band in Nederland voor u verzorgen, al dan niet geïntegreerd in onze show. Wel zo handig om het gehele podiumprogramma in één hand onder te brengen. Wij vernemen graag uw wensen. Neem vrijblijvend contact (doorlink naar contactformulier) met ons op.

Side entertainment

Wij bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van side-entertainment. Denkt u bijvoorbeeld aan Oud Hollandsche Spelen, die uitstekend passen bij de Ik hou van Holland Show. Ook de ‘All you need is Love’-caravan met Dokter Love, een fantastische ‘Plee-DJ’ of een tattooshop (met op maat gemaakte tattoo’s) of barbershop (met de Europees kampioen) zorgen voor extra dynamiek op uw feestavond. Wij denken graag met u mee over een passende invulling. Neem vrijblijvend contact (doorlink naar contactformulier) met ons op.

Altijd prijs!

De prijs die de deelnemers kunnen winnen, bepaalt u uiteraard zelf. Wordt het een medaille met uw bedrijfslogo, een portie bitterballen voor het winnende team, een tuttig Delfts Blauw tegeltje met een hilarische spreuk of heeft u iets totaal anders in gedachten? Wij zijn u graag van dienst bij het kiezen van de juiste prijs voor uw deelnemers. Neem vrijblijvend contact (doorlink naar contactformulier) met ons op.

Gadgets teamindeling

Omdat de teams vaak ‘at random’ gekozen worden vergroten gadgets de herkenbaarheid en dus saamhorigheid binnen het team. Zo kunnen wij voorafgaand aan uw evenement bijvoorbeeld bedrukte shirts of beachslippers naar uw gasten toesturen voor de teamindeling. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een ‘gadget-bar’ te plaatsen met verschillende brillen, hoeden, boa’s en andere gadgets in de kleuren van de teams. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact (doorlink naar contactformulier) met ons op.